CensurfriDNS

Nyt Twitter feed, ny IRC kanal, ny blog server, og hvordan du kan hjælpe med at sprede ordet

by Tykling @ november 09, 2011 23:37

Jeg har lavet et twitter feed til driftinfo, små kommentarer og relevante links. Jeg håber det er noget folk kan bruge. Jeg har ikke brugt twitter før, så hvis jeg gør noget der udstiller min uvidenhed om det, så må I lige bære over med mig. Du kan finde twitter feedet her: https://twitter.com/censurfridns.

Jeg har også oprettet en IRC kanal, så hvis nogen har lyst til en snak om DNS serverne, eller om DNS og censur generelt, så er I velkomne til at komme ind og få en sludder på kanal #censurfridns på Freenode (der er allerede folk derinde!). Mit nick er Tykling.

De af jer som har mødt mig på konferencer og lignende har formentlig set mig i censurfridns grej såsom t-shirts, hættetrøjer og keyhangers. Du har måske endda været en af de heldige der fik en gratis t-shirt på en konference hvor jeg var i det gavmilde hjørne. Jeg er blevet spurgt igen og igen om jeg ikke kan gøre det muligt for folk at købe deres eget censurfridns grej. Jeg har derfor signet op hos et tysk site der hedder http://www.spreadshirt.com og oprettet en butik med diverse censurfridns merchandise, som t-shirts og kaffekopper. Jeg har sat avancen på alle produkterne til 0,- kroner, da jeg (som I allerede ved) på ingen måde gør dette for at tjene penge. Priserne i butikken er altså de priser som spreadshirt tager, der er ikke lagt noget oveni. Du kan finde butikken på http://censurfridns.spreadshirt.dk. Jeg har selv købt de fleste af varerne, og det er udemærket kvalitet til prisen.

Forslag til nye produkter til butikken, nye slogans til t-shirts, eller andre forslag kan sendes på mail til admin@censurfridns.dk, eller du kan komme på IRC og besøge kanalen og få en sludder.

Til sidst et stykke teknisk info: Jeg har her til aften flyttet denne blog over på en ny server, hos en hosting udbyder i Tyskland ved navn Hetzner. Du burde ikke bemærke nogen ændringer, men et par ting er dog værd at bemærke:

  • Bloggen er nu tilgængelig på HTTPS udover normal HTTP. SSL certifikatet er self-signed. Vores defekte CA system får ikke en krone af mine penge, men det er et emne til et andet indlæg, på en anden blog!
  • Bloggen er nu tilgængelig på naitive IPv6 istedet for 6to4. Det er gode nyheder for IPv6 brugere som nu burde få bloggen et par millisekunder hurtigere :)

Til næste gang, pas på jer selv, og nyd den censur-frie internet oplevelse.

Kategorier: blog twitter irc merchandise