CensurfriDNS
Hvorfor har du lavet CensurfriDNS? Hvorfor drive censur-fri DNS servere?
Jeg er kraftigt imod anvendelsen af DNS som et værktøj til at filtrere indhold på internettet. Mange har ikke den tekniske formåen til at sætte deres egen DNS server op, så jeg har lavet CensurfriDNS så der er et dansk censurfrit alternativ til internetudbydernes DNS servere.

Hvorfor ikke bare bruge OpenDNS/Google DNS/Cloudflare/Quad9?
Internettet burde bestå af flere små decentrale community-drevne non-profit tjenester og færre kæmpe virksomheder som driver tjenester med enorme brugerbaser. Det samme er sandt når man vælger email/IM/SoMe tjenester.

Logger CensurfriDNS DNS serverne nogen private oplysninger?
Absolut intet bliver logget, hverken om brugerne eller om brugen af denne service. Jeg har grafer over samlet antal queries, men intet der kan tilbageføres til den enkelte bruger. De data der gemmes vil aldrig blive solgt videre, eller brugt til andet end kapacitetsplanlægning af servicen.

Hvor står serverne?
Se detaljerne på DNS Servere siden. De står på hurtige linier i professionelle datacentre. Jeg leder aktivt efter flere steder som kan hoste en anycast node. Særligt steder udenfor Danmark eller Europa har interesse. Kontakt mig endelig hvis du kan hjælpe.

Kommer IP adresserne til at skifte?
IP adresserne kommer ikke til at skifte hvis jeg på nogen måde kan forhindre det. Især anycast serveren kommer sandsynligvis aldrig til at ændre IP da dens IPer er fra CensurfriDNS' egne provider independent IP ranges.

Hvem er bag denne tjeneste?
Mit navn er Thomas Steen Rasmussen. Jeg driver denne DNS tjeneste som privatperson for mine egne penge. Hvis du har spørgsmål eller kommentarer kan du kigge på kontakt siden.

Er du nogensinde blevet kontaktet af myndighederne omkring denne tjeneste?
Nej, jeg er aldrig blevet kontaktet af myndighederne omkring denne tjeneste. Denne besked bliver opdateret hvis det sker.