CensurfriDNS

Censurfridns blog startet

by Tykling @ oktober 17, 2010 21:16

Velkommen til blog.censurfridns.dk!

Der er to årsager til at jeg har valgt at starte denne side. Den første årsag er at jeg vil gøre det lettere for brugerne af censurfridns serverne at følge med i drifts informationer og nyheder om DNS serverne. Der vil komme RSS feeds med drifts informationer og muligvis en mailing liste til samme formål. Den anden årsag er at jeg mangler et sted at blogge omkring DNS censur.

Jeg vil derfor bruge denne side til at skrive nogen kommentarer i debatten omkring censur på internettet. Der er desværre langt imellem de fornuftige indlæg fra politikere og medier i denne debat. En del af problemet er at parterne ikke er teknisk velfunderede, og det er et område jeg mener jeg kan hjælpe med.

Iøvrigt så foregår der i øjeblikket en masse på EU niveau omkring censur på internettet. Når er relevant vil jeg bringe links og tanker om det der sker "dernede".

Kategorier: blog